Mesaj Sayısı : 249 Yaş : 35 Nerden : TÜRKİYE'DEN... her taraftan çıkabilirim Takım : GALATASARAY Kayıt tarihi : 18/03/08
Konu: CEZA-single-HİÇ YoK deMe HiT ÇoK 2008-04-01, 3:23 am
Luiz beat i verir ben de yazarım kabaca hiphop bu/ Queens köprüsüne benzer köprüm/ Köprüyü geçene kadar ayıya ayı derim atıma da deh/ Basına haber verin geliyor zafer ama bu sefer geridekiler terste/ Dünyada her insan sanki bir dertte telesekreter yapacak yerine beste/ Karanlık şeritler daralmış delikler bir çıktım evimden sel aktı peşimden/ Ve kapıdan bak mart a akıllı ol yakacak ne kürek kalır ne de kazma/ Arkadaşına sarıl kısası rapini bir bile çoğu bilmez ama asıl rapin hası battle/ Anaforuma kapılma düşünmek için git para fonuna para yatır ve yenilene katıl...
Nakarat: Hiç yok deme yapacağım hit çok/ Kim korkar bu rhyme dan ve flow dan/ Dans eyle bounce eyle olur ortam/ Dert değil sen çekil burası güvenli...
Canıma tak edeni konuşurum adımı rapine katana takarım/ Acıda yeni tad alın halıda ucarım ben ali baba gibi masala kananı silerim eline Veririm gerçeği sen iste hep/ Bu en içten text diken üstünde kek tren kaçtı bak inek baktı hep çiçek topla git Pembedir senin rüyan flex benim teknik/ Teneke çalmadan bir teki dans eder öteki bounce eden ekibi pause eden/ O gene ben yeniden gene derinden belkide gene klasik adın batacak elimde...
Nakarat
gene kalemi alırım elime delisi benim evin çala kalem çala düşünce dalarım okyanusa/ bu sonuçta bin yıldır devam eden bir rapin berisi geride kalan kapışamaz bire bir/ yolu kes bana kastın mı var kuyu kaz/ bana pes de yoksa holocaust yetmez/ ne dediysek zaten herkez şokta c e z a luiz hadi başla/ katlarız boshporus hep primetime 36 laklak etmez tam rhyme/ enemy nerede baskın beleş bir yerden/ korkmuş düşman düşmez yere biz erken a ma ma ma ma mikrofon kal geride korkak ol biz geldik kalk ayağa yattıysan densiz/ bu rapime back yok bu yakın atak korku dolu batak istanbul berlin hat...
En son TheByGöKHaN G + tarafından 2008-04-03, 12:25 am tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi
UmuT® ADMiN
Konu: Geri: CEZA-single-HİÇ YoK deMe HiT ÇoK 2008-04-01, 8:37 am
eline saqlık kardeşim - Bizim hit parçamız
Rest Çengel N+ c-o admin
Mesaj Sayısı : 213 Yaş : 33 Nerden : ank Takım : BEŞİKTAŞ Kayıt tarihi : 21/03/08
Konu: Geri: CEZA-single-HİÇ YoK deMe HiT ÇoK 2008-04-01, 1:04 pm