Sen Tanriya dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yas, tek düsüncem, hasretimsin.Sen yasadigim ömür, en güzel günlerimsin. Sen her gece rüyama giren biricik sevgilimsin.
Bir deniz düsün, susuz. Bir insan düsün, mutsuz. Bir gece düsün, uykusuz. Bir bahar düsün ciceksiz. Bir de beni düsün, sensiz.
Bir yelkenli olsaydim, rüzgarin sürükledigi, her limanda seni arardim, sana dokunmak ve seni hissetmek icin.
Askin bir adi hüzünse, öbür adi mutluluktur. Yarisi zorluksa, diger yarisi rahat bir soluktur.
Sana ilk yalanimi son nefesimde söyleyecegim, sirf yalan olsun diye, seni sevmiyorum diyecegim.
Adini kalbime askla yazmistim, aldirma birgün silerim. Güzel bir rüyayi gercek sanmistim, seni sevdigim icin özür dilerim.
Bir yudum mutluluk pesinde kosuyorum, ne olacak bu halim bilmiyorum, sevmisim seni bir kere vazgecemiyorum.
Sevgi tipki bir gül gibidir, rastgele tutarsan dikenleri batar, yapraklarini koparirsan duygulari akar, tutmasini bilirsen o gül sana tapar.
Rüya biz uyurken kalbimizin tuttugu bir dilektir, arkadas ucmayi unuttugumuzda bize kanatlarini acan bir melektir. Hayalgücü bizi bilmedigimiz yerlere ucuran bir rüzgardir ve ask icinden ne cikacagini bilmedigimiz bir zarftir.
Ne varsa aradigim sende bulmustum, öncesi yoktu hic, seninle var olmustum. Bütün özlemlerim, bütün ümitlerim, yarinlarim seninle, beni bende arama artik tüm benligim sende.
Ne yildizlari istiyorum gece yarilarima, ne günesi istiyorum karanligima, cok degil, seni istiyorum yalnizligima.
Gittin ama sanma ki yerin dolacak ve senden baska biri benim olacak. Ya bana senin gibi bir sevgili, ya sana benim kadar seven bulunacak.
Cama vuran her damlada bir tek varsin, ne istiyorum biliyor musun? Hergün yagmur yagsin.
Seni seviyorum kelimesini benden baska, sana kimse söylemesin, yalniz bana sakla dudaklarini, seni benden baska kimse öpmesin.
Her yere seni seviyorum diye yazdim, sen de kandin, ben seni sevmedim ki,
Sana taptim.
Gün bir gün, sevdalanmis geceye, gecede yakomoz dusürmüs denize, o günden bugüne, geceyle gündüz ayrilmaz olmus, ta ki günes tutulup gölge düsürene dek her yere.
Dilegim cok büyük okyanusta bir su damlasi olmak, ucsuz bucaksiz sahilde bir kum tanesi olmak, en önemlisi senin sevgilin olmak.
Senin icin aglarken gözümden düsen yaslar denize dökülseydi eger, kumsala vuran dalgalar SENI SEVIYORUM" yazardi
Geceleri rüyalarimda, gündüz hayallerimdesin, aldigim her nefeste, gözümden süzülen yastasin, cok uzaklarda olsan da her an yanimdasin.