WWW.STAR.MEGABB.COM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

MUHABBET (MURAT ERSEN ) kimdir ?

2 posters
YazarMesaj
H@c3R
SüperModeratör
SüperModeratör
H@c3R

MUHABBET (MURAT ERSEN ) kimdir ? Empty
MesajKonu: MUHABBET (MURAT ERSEN ) kimdir ?   MUHABBET (MURAT ERSEN ) kimdir ? I_icon_minitime2008-05-01, 2:00 pm

Kimileri Ona Çetin Çetinkaya Diyor Aslında O Murat Er$en

Murat Ersen´in Dedesi Almanya´ya 60´larda Yerlesmi$, Yani Murat,´Ücüncü Nesil´ Denen Arada Kalmı$lar Ku$agından. Köln-Bocklemünd´de Büyüyen
Muhabbet, 17 Ya$ında Evden Ayrılıp Kredi Alarak Bir Ev Kiralamı$ Ve Bir Stüdyo Kurmu$. R´nBesk Türündeki Ask $arkılarını Orhan Gencebay
Ve Müslüm Gürses Gibi içli içli Söylemeye Baslamı$. Vurmalıların Agırlıkta Oldugu, Almanca Sözlü Bu Müzik, internet Aracılıgıyla Almanya´da
Milyonlarca insan Arasında Dola$maya Ba$lamı$.
Muhabbet´in Yarattıgı Müzik Tarzını Yansıttıgı ilk Albümündeki Kimi $arkı Sözleriyse Göçmenlige, Özleme, Aska Dair Hüzünlü Ögeler içeriyor.
Me$hur ´Gitmeyecegim´ $arkısında Dogup Büyüdügü Yer Olan Almanya´ya Sesleni$i Bu Türden ´Kapı Açık / Çıkabilirim / Ama Kalmayı Seçiyorum / Lanet Olsun, Hiçbir Yere Gitmeyecegim!"
Bazen Bir Arkada$ına Sesleniyor: ´içimde Bir $eyler Yanıyor / Bilmiyorum Cetin, Nasıl Anlatsam Sana / Cabalıyorum / Seni Duyuyorum Hayat / Benimle Kal Ve Bana Beni Hissettigini Söyle!´

O, ilk Türkçe-Almanca internet Hit Parçasının Yaratıcısı Ve R&Besk Müzigininin Muciti. Muhabbet, Yeni Calı$masıyla da Kalpleri Fethedecege Benziyor.

Berlin - Müzik Dünyasına ´Muhabbet´ Takma Adıyla Giri$ Yapan Türk Genci Murat Ersen, Bugünlerde Almanya´nın En Popüler Gündem Konusu. R´n´B Ve Arabesk Sound´larını Harmanlayıp R´nBesk Türü Yaratan Muhabbet, Bu Adla Bir de Albüm Cıkardı.

Bir bucuk Yıl Önce Birkac $arkısını internette Yayımlayan Ve Artık Herkesin ´Sahne Adıyla´ Tanıdıgı Muhabbet´in ilk Duyulması da Bu Parcalarla Olmu$. ´Ich will nicht gehn´ (Gitmeyecegim) Adlı $arkı, Bir Milyon Kez Download Edilince $öhret Yolu Acılan Muhabbet, $imdi Almanya´nın Büyük $ehirlerinde Verdigi Konserlerle Hayran Kitlesini Artırmaya Devam Ediyor. Almanya´daki ´Yeniyetme´ Gencler Ona Adeta Tapıyor. Web Sitesinde Yer Alan Forum Bölümüne Hayranlarından Günde En Az 300 Mesaj Yagıyor.

$arkılarında Saz, Kanun Ve Darbukayı Bolca Kullanan $arkıcı, Müzigini $öyle Tanımlıyor: "R´nBesk, R´n´B Ve Arabeskin Birle$iminden Doguyor, Tıpkı R´n´B´nin ´Ritim Ve Blues´dan Dogmu$ Olması Gibi. Arabesk, Türkiye´de Ya$ayan Ve Hayatla Bogu$an Sıradan Sokak insanlarının Öykülerini
Anlatan Bir Müzik. ´Pahalı Konserlere Gidecek Param Yok, Kendi Müzigimi Kendim Yaparım´ Diyen insanın Müzigi. Sokaklardan Gelenlerin Tutkusu.
Benim ic Dünyam, Bütün Hislerim Arabesk. $arkılarım Tutku, Ask, Ayrılık, Acı Üzerine. Ben Sokaklardan Geliyorum Ve Modern R´n´B $arkılar Söylüyorum."

Köln'de Ya$ayan 21 Ya$ındaki Genç $arkıcı Muhabbet, "Sie liegt in meinen Armen" isimli Parcasıyla Türk-Alman internet Community'sinin ilk Övgüsünü yarattı.
"Ich will nicht gehen" isimli Yeni Calısması ise Belki de Dillerden Dü$meyecek Ve R'Besk Gelenegini Sürdürecek ikinci Parcası Olacak.

gfhyfghgf

MUHABBET (MURAT ERSEN ) kimdir ? Empty
MesajKonu: MUHABBET (MURAT ERSEN ) kimdir ?   MUHABBET (MURAT ERSEN ) kimdir ? I_icon_minitime2009-01-23, 4:23 am

ne diyons en ne evden ayrılması adam 17 yaşındayken türkiyede aydına geliyordu ailesiyle kafandan mı uydurdun ne.=? bi kere müziği evde abisi Yani Şiki pa ile k kollabo grubuyla meşhur oldu...evde kendileri yapıyordu müzikleri

MUHABBET (MURAT ERSEN ) kimdir ?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-