WWW.STAR.MEGABB.COM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

istenmeyen ayrilik... az bucuk icimi dökdüm:(

YazarMesaj
askmelegim
Moderatör
Moderatör
askmelegim

istenmeyen ayrilik... az bucuk icimi dökdüm:( Empty
MesajKonu: istenmeyen ayrilik... az bucuk icimi dökdüm:(   istenmeyen ayrilik... az bucuk icimi dökdüm:( I_icon_minitime2008-05-03, 2:26 pm

neden hep istenmeyen ayriliklar oluyor hayatta..
bunlardan birini neden su an ben yasiyorum..?
sevdigim kisi tarafindan sevip sevilirken neden ayrilmak zorunda kaliyorum..
cevap cok basit.. herzamnki gibii istenmeyen ayriliklarin bas rol oyuncukari olan 3 sahislar yüzünden.. neden nicin hayatimiza mutlulugumuza burunlarini sokuyorlar ki...
bir birimize tekrardan bir sans daha vermisken bunu bize cok görüp mutlulugumuzu elimizden almak icin capa gösteriyor ve basariyorlar!
"O,, beni seviyor "ben,, de onu.. engelleri acmak üzereyken neden yine duvarlar örülüyor karsimiza.. neden aski doyasiya yasiyamiyorum A§KIM´La,,
ellerine ne geciyor ki bizi ayirinca? birbirimizden ayriliyouz ama askimiz sevgimiz ve saygimiz bir birimize gün gecdikce daha da yüceliyor..
3 sahislar mutlu oluyorlardir ayrildilar diye ama bizim yürekdeki bagimizi ayiramazsinizZZ..

ben onu görmeden duymadan yanliz kalbinin sesini duyarak onun yüregini görerek sevdim .. ona cok uzakken nefesi kadar yakin olabildim .. önce onu benim gibi dokunmadan yanliz temiz duygularla sevmeyi bilen biri benden daha fazla seve bilir...

bizim askimiz imkansiz.. her gün yeni cikmaz sokaklar karsimiza cikiyor diye ayrildik ..

oysa ki ben seni imkansiz oldugun icin seviyorum..
ve de hep sevecegim.. biliyorum birgün kavusacagiz ve bizi ayiranlari utandiracagiz..
UNUTMA BITANEM SENI SENDEN COK SEVIYOR BU YÜREK VE DE HEP SEVECEK...♥ßuraK♥

imza: askmelegim(ßuse)

istenmeyen ayrilik... az bucuk icimi dökdüm:(
1 sayfadaki 1 sayfası